Om

Aasum Smedie

- EN1090 certificeret til bygningsstål

Aasum Smedie udvikler og leverer dansk producerede løsninger i højeste kvalitet, med fokus på funktionalitet og design, til offentlige og private virksomheder.


Aasum Smedie er en af de førende danske producenter af affaldscontainere og containere til specielle formål. Vi har været med fra den spæde begyndelse, da de første containere blev introduceret i Danmark, og vi har siden da været i stand til at følge med i og præge udviklingen.


Vi producerer på fabrikken ved Odense og fremstiller selv alle delene i vores moderne værksteder, ligesom vi selv foretager sandblæsning og overfladebehandling.


Moderne og veludviklet produktionsapparat

Aasum Smedies stab af medarbejdere omfatter dygtige fagfolk og ingeniører, og virksomheden råder over et moderne veludviklet produktionsapparat hvilket bevirker, at selv store leverancer leveres inden for forholdsvis kort tid og i Dansk kvalitet.


Aasum Smedie har ligeledes en stor referenceliste bestående af offentlige myndigheder såvel som privat kunder, der i de forløbne år har været trofaste kunder og en stadig inspiration i den daglige produktudvikling. Det er vores mål fortsat, at være medvirkende til, i fællesskab med vore kunder, at bevare og forbedre miljøet i Danmark.


Fra ide til virkelighed!

I kommer med ideen – vi leverer produktet.

Aasum Smedies stab af medarbejdere omfatter dygtige fagfolk og kreative konstruktører, som altid er klar til at videreudvikle og formgive kundernes skitser og ideoplæg – vi er Jeres pålidelige sparringspartner fra ide til færdigt produkt.

Historie

Aasum Smedie blev grundlagt i Aasum i 1817 og har fejret sit 200 års jubilæum i 2017. Virksomheden har været i den samme families eje lige siden og ejes idag 100% af Jens Peder Jensen.


I midten af 60’erne begyndte Aasum Smedie ApS at producere affaldscontainere til hejseladsbiler, og virksomheden har siden da udviklet sig til at være en af de førende containerproducenter i Danmark. I takt med udviklingen er produktprogrammet løbende blevet udvidet, og er i dag et af markedets mest omfattende.


Konstruktion og tegning

I Aasum Smedie tegner vi udelukkende i 3D, og i den seneste version af Inventor 3D.


Vi eksporterer og importerer alle formater, ring for yderligere information.

Derudover kan vi generere billeder af modeller og tegninger i høj opløsning.


Alle vores tegninger gemmes automatisk også i PDF-format, som alle kan åbne, se og udskrive. Dem kan vi nemt og hurtigt e-maile.